Наказаха неправоспособен мъж, управлявал две превозни средства във Враца

Наказаха неправоспособен мъж, управлявал две превозни средства във Враца Районен съд – Враца постанови мярка за неотклонение „подписка“ за мъж, обвинен, че е управлявал МПС, след като е бил лишен от това право
В Районен съд – Враца днес бе разгледано Частно наказателно дело № 870/23 г. Делото е образувано, след като в съда бе внесено искане от Районна прокуратура – Враца за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо А. Т., който е привлечен в качеството на обвиняем за това, че в периода от 12.04.2023 г. до 31.07.2023 в гр. Враца, в условията на продължавано престъпление и след като е бил лишен от правоуправление на МПС по административен ред, е управлявал двукратно две различни МПС на две места в същия град.
След като разгледа доказателствата по делото и изслуша страните, съдът намери, че не са налице законовите предпоставки за вземането на най-тежката мярка за процесуална принуда „задържане под стража“, остави без уважение искането на прокуратурата и постанови спрямо А. Т. да бъде взета мярка за неотклонение „подписка“.
Определението на Районен съд - Враца може да се обжалва и протестира в тридневен срок пред Окръжен съд – Враца.
06.09.2023, 09:29 часа
1437 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha