Бой по погрешка? Смленият младеж от Търнава е объркан, биячите търсили друг мъж /видео/

Бой по погрешка? Смленият младеж от Търнава е объркан, биячите търсили друг мъж /видео/ По погрешка е бил пребит 19-годишният младеж от Търнава, съобщава Нова телевизия. Биячите търсили друг мъж, който да смелят от бой, но, може би в бързината, пребили не когото трябва.
Припомняме, че случаят е от 4 септември във врачанското село Търнава.

На крачка от смъртта! 8 човека пребиха 19 г. във врачанското село Търнава, борят се за живота на пострадалия

Тогава група от осем мъже преби 19-годишен младеж посред нощ.
От прокуратурата съобщават, че жертвата е с черепно-мозъчна травма и временна опасност за живота. Нападението пък се определя като деяние, извършено с изключителна дързост и цинизъм.
Емилиан Костов е прокурор и говорител на Районна прокуратура – Враца. Той поясни, че при побоя е повредена и колата на потърпевшия. Досъдебното производство е срещу осмината нападатели за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди, допълни прокурорът. Четирима от тях са криминално проявени, осъждани и с висящи дела. Те остават за постоянно в ареста. Останалите четирима са пуснати срещу парична гаранция.
Оказало се, че побоят, нанесен на 19-годишния младеж, е по погрешка. Нападателите търсили друг мъж, с когото имали конфликт. Извършителите са между 18 и 46-годишни.
07.09.2023, 10:53 часа
4216 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha