Наша гордост! 4 момичета от Северозапада влизат в битката за короната на "Мис България"

Наша гордост! 4 момичета от Северозапада влизат в битката за короната на "Мис България" 4 модела от Северозападна България ще участват тази вечер в националния конкурс „Мис България“, съобщи управителят на “X Model Group” Иво Йосифов.
След проведените регионални конкурси от веригата “Мис България”, до финала достигнаха 20 красавици от цялата страна, които ще се борят за престижната корона.
Първата участничка е 176-сантиметровата “Мис Берковица 2023” - Карина Тодорова. “Мис Бяла Слатина” - Мила Радева с ръст 175 см. Петя Сергеева, която е актуалната “Мис Монтана” и височина от 179 см. и “Мис Северозападна България 2023” - Грети Къшева, със завидната височина от 184 см. 
Най-красивата българка за 2023-та година ще бъде избрана на бляскавата церемония в киноцентър “Nu Boyana” в София. 
Претендентките за титлата в началото на седмицата отпътуваха за Банско, където вече цяла седмица се подготвят за големия финал с екип от стилисти и дизайнери. Хореограф на модните дефилета е Сабин Асенов.
„Благодарим на всички общини, медии, дизайнери, спонсори и приятели на модата в северозапада, които ни подкрепиха и вдъхновиха за поредна година да покажем че в Северозападна България живеят красиви и интелигентни момичета и момчета!“, написаха от “X Model Group”.
10.09.2023, 13:00 часа
13474 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha