Малчугани рисуваха лятото си в областната администрация във Враца /снимки/

Малчугани рисуваха лятото си в областната администрация във Враца /снимки/ По случай началото на новата учебна година 2023/2024 г., децата на служителите на Областна администрация Враца  участваха в конкурса “Mоето прекрасно лято“. Творбите на малките таланти ще радват чиновниците в ежедневието им.
Събитието привлече не само участниците, но и целия екип, зареден с вдъхновение и весело настроение. На този конкурс за рисунка, малките художници разказаха своите истории за най-хубавия сезон на годината чрез изящни изображения и богати цветове. Те се изявиха със страхотни рисунки, вдъхновени от слънце, море, игри на плажа и ваканционни приключения. Прекрасните творби, успешно пресъздадоха духа на лятото и внесоха ведро настроение в екипа.
Изявяването на децата беше възхитително и тяхната креативност и талант оставиха силно впечатление. Журито се затрудни при избора на най-добрите творби, тъй като всяка от тях излъчваше неповторимост и визия.
Всички участници заслужават похвала за усилията си и невероятните творби. Децата получиха заслужени награди и признания за своите усилия и въображение.
Областна администрация - Враца е горда да насърчава и подкрепя таланта и творчеството на децата.
Този конкурс за рисунка напомни на всички колко важно е да се наслаждаваме на моментите на радост и вдъхновение, които децата ни  предоставят.
Събитието "Моето, прекрасно лято" ни напомни, че креативността и радостта на децата могат да внесат свежест и вдъхновение в нашия екип и работна обстановка.
 
19.09.2023, 12:45 часа
529 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha