Извънземни или мумии какви са откритите в Мексико същества

Извънземни или мумии какви са откритите в Мексико същества Миналата седмица уфолози представиха събраните доказателства пред политици, полагайки клетва за достовреност на информацията.
Според д-р Хайме Маусан „извънземните“, наречени Клара и Маурусио, са открити в Перу през 2017 г. и са на 1800 години.
Последните тестове са направени от Хосе де Хесус Залсе Бенитес - военен лекар и съдебен експерт, а резултатите показват, че телата не са манипулирани и "принадлежат към един скелет, като не са били свързани с други части", предаде Би Би Си.
Миналата седмица ученият от НАСА д-р Дейвид Спергел призова мексиканските уфолози да направят пробите достъпни за световната научна общност.
Предишно предполагаемо „откритие“ на г-н Маусан и г-н Бенитес беше опровергано, като се доказа, че представените от тях същества като извънземни всъщност са две човешки мумии, които са били манипулирани.
Сега изследователите смятат, че единият от „извънземните екземпляри“, е загинал по време на бременност. Компютърна томография показва наличието на „яйца“ в тялото, предава "Дейли мейл".
Въпреки че не може категорично да се потвърди дали това е извънземна форма на живот, тестовете показват, че телата са „цяло органично същество“, а не са „сглобени“ от различни части.
Но повечето представители на научната общност не са убедени, че това са извънземни. Много от тях смятат, че твърденията на мексиканските уфолози за „необосновани“ и са „чиста измама“.
Според д-р Хайме Маусан това е едно от най-важните открития в човешката история.
Сканирането е извършено вчера от техници и учени в клиниката Noor в Мексико. То е излъчвано на живо в канала на д-р Маусан в YouTube.
Клара и Маурусио имат хуманоидни форми, но с удължени глави с по три пръста на всяка ръка. Установено е, че имат здрави и леки кости, нямат зъби.
В телата им са намерени импланти от кадмий и осмий, като вторият елемент е един от най-редките елементи в земната кора.
Повечето учени изцяло отхвърлят твърденията, че откритите тела са на същества, дошли от друг свят. Според тях е по-вероятно те отново да са мумии, които са съставени от различни същества, обитатели на Земята.
19.09.2023, 16:12 часа
833 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha