Мобилно приложение ще ориентира туристите в Берковица

Мобилно приложение ще ориентира туристите в Берковица Община Берковица стартира безплатно мобилно приложение Visit Berkovitsa. Изработката и внедряването му е насочено към по-лесно ориентиране на туристите, посещаващи града.
Софтуерният продукт ще представя туристическите и природните забележителности, места за настаняване, места за хранене и развлечение, предстоящи събития, спорт, забавления, услуги, здраве и много други.
На 25 септември (понеделник), от 16:00 часа, в малкия салон на НЧ „Иван Вазов – 1872“, ще бъде проведена информационна среща за представяне на продукта.
Общината отправя покана към туристическия сектор и местния бизнес да присъствата, тъй като ще могат да получат информация за включване в иновативния и съобразен с новите възможности на дигиталните технологии подход за популяризиране и атрактивно представяне на дейността им. 
Мобилното приложение ще бъде достъпно на App Store и Google Play за свободен достъп.
"Вярваме, че с реализирането на този иновативен продукт, всеки гост на община Берковица ще има улеснен и модерен достъп до бита, културата и красотата на нашия край, получавайки необходимата информация по всяко време и на всяко място.
Всичко за #Берковица е вече в ръцете ти!", написаха от общината.
20.09.2023, 12:18 часа
536 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha