Само в BulNews! Запалиха „Мерцедес“-а на фитнес инструктор от Враца, полицията разследва случая

Само в BulNews! Запалиха „Мерцедес“-а на фитнес инструктор от Враца, полицията разследва случая Полицаи от Врачанско разследват палежа на „Мерцедес“ в Ребърково, съобщиха от пресцентъра на МВР в областния град.
Престъплението е извършено вчера, а сигнал за него е подаден малко преди 4.30 часа на тел. 112.
Веднага след съобщението към адреса бил изпратен екип огнеборци от Мездра. Пожарникарите овладели пламъците и ги загасили. Вследствие на инцидента обаче, колата, която била паркирана на улица в селото, е изгоряла напълно.
Проверка на медията ни установи, че „Мерцедес“-ът е собственост на фитнес инструктор, който работи във Враца. Мъжът е семеен и има две деца. Според жители на Ребърково, човекът не е конфликтна личност и от него никога не е имало оплаквания в селото. 
Наш репортер се свърза с кмета на Ребърково Петър Петров. Той заяви, че е запознат със случая, но няма представа кой и защо може да е посегнал на имуществото на мъжа. Селският първенец сподели, че за всички в селото случаят е изненада.
По случая е образувано досъдебно производство по чл. 216, ал. 1 от НК.

*Снимката е илюстративна
21.09.2023, 10:36 часа
19016 3
Коментари

Гунди

21.09.2023, 14:45 часа
Он знае що го бият и за това не пита! некъде е нагазил луко хаха-мухаха, мислят, се, че кат са се надуле с бианаболе и са безсмъртни, ха-ха-ха

Мимка

21.09.2023, 13:01 часа
Или някой е нямал смелостта да застане пред него като мъж и се е скрил като мишка по този начин! А уж били мъжкари... смешници!!!

Котков

21.09.2023, 10:57 часа
Натискал е на некой жената по време на тренировка
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha