Десислава Тодорова се регистрира за участие в местния вот /снимки/

Десислава Тодорова се регистрира за участие в местния вот /снимки/ Днес, точно в 9 часа, инж. Десислава Тодорова внесе в ОИК Борован документи с предложения за кандидати за кмет на общината, кметове на кметства и пълна листа от 13 кандидати за общински съветници. 
Инж. Десислава Тодорова е първият кандидат, подал документи за регистрация в ОИК Борован. Нейната кандидатура е издигната от Местната коалиция „Съюз на демократичните сили“ съставляваща се от седем политически партии - ПП “СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ - СДС”, ПП “ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ - ДПС”, ПП “БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД”, ПП “НОВОТО ВРЕМЕ”, ПП “ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ”, ПП “ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ”, КП “БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ”. 
Служители на Община Борован изпратиха инж.Тодорова с пожелания здраве, успешна и позитивна кампания, и да останат заедно и през предстоящия мандат . 
Госпожа Тодорова, също им отвърна с благодарност. 
„Благодаря Ви за подкрепата! Заедно постигнахме много за Община Борован! С вашата подкрепа за дванадесет години постигнахме много, обединявахме се около важни приоритети от управленската ми програма. Нека с общи усилия да продължим да надграждаме постигнатото! Вярвам, че заедно можем да превърнем общината в едно от най-хубавите и приветливо място за живеене. Нека заедно да го постигнем ! Заедно и обединени за да градим бъдещото на Община Борован“, каза тя. 
25.09.2023, 14:23 часа
3022 1
Коментари

Миронов

27.09.2023, 21:28 часа
гледам листите и се чудя къв е тоя на Възраждане водача....смешник ...чува се че вече се пазари за жена му да е на яка заплата в общината. Малко ли са им пенсии на него и жена му по над 1000,00 лв. Гонете го тоя слагайте кжители на Борован и общината
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha