Извънредно! Тежка катастрофа с 3 коли между Криводол и Враца, движението е затруднено /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа с 3 коли между Криводол и Враца, движението е затруднено /снимки/ Тежка катастрофа с 3 коли затрудни движението на пътя между Криводол и Враца, видя репортер на BulNews.
Пътният инцидент е станал преди около час. Младеж пътувал за Враца с „Голф 4“, когато тръгнал да изпреварва колона от две коли. Пред него се движел мъж с „Алфа Ромео“, който не видял, че пътуващото отзад возило го задминава и подал ляв мигач за същата маневра. Тогава двете возила се изравнили с първата кола в колоната - баничарка „Форд“ на врачанския затвор. Последвал зверски удар между трите автомобила, вследствие на което „Голф“-ът започнал да криволичи по пътя, завъртял се и се ударил в стълб.
За щастие вследствие на инцидента няма пострадали хора. Материалните щети по колите обаче се големи, от което става ясно, че ударът е бил доста силен.
След катастрофата на мястото са пристигнали екип полицаи и дознатели. Ченгетата изпробвали шофьорите за употреба на алкохол и наркотици, като по думи на младежа с "Голф"-а, техническият уред реагирал положително за упойващи вещества при водача на "Алфа"-а, който заявил, че пие силни лекарства.
„Алфа“-та вече е вдигната от „Пътна помощ“, като всеки момент се очаква платното да бъде освободено и от „Голф“-а на младежа.
Заради катастрофата движението в района е затруднено, а по пътя има много разпилени части. Съветваме шофьорите да карат с повишено внимание, тъй като на мястото все още има екип на полицията, който регулира трафика.
27.09.2023, 15:42 часа
18448 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha