Доброто днес! Младеж намери портмоне във Врачанско и го върна на собственика му

Доброто днес! Младеж намери портмоне във Врачанско и го върна на собственика му Младеж намери портмоне във Врачанско и го върна на собственика му, научи агенция BulNews. За добрината, която е извършена вчера, съобщи мъжът, загубил портфейла си.
С нас се свърза Веселин Николов от село Три кладенци. Мъжът разказа, че миналата сряда отишъл да изтегли заплатата си и я прибрал в портмонето. Малко след това обаче човекът загубил портфейла си заедно с всичките пари, които били около 700 лева, както и личните му документи. 
Мъжът търсил няколко дни загубеното портмоне, но не успял да го открие. Вчера той пристигнал във Враца, за да извади нови лични документи и докато чакал реда си телефонът му звъннал. Мъжът разказа, че му се обадил негов съселянин – 22-годишният Калин Илиев, който му казал, че е намерил портмонето му и двамата се разбрали да се срещнат, за да може Веселин да си го получи обратно. Когато двамата се видели, Калин върнал портфейла, като от него не липсвала и стотинка.
Веселин помолил 22-годишното момче да приеме скромна сума, в знак на благодарност за сторената добрина, но младежът отказал.
„Все още има добри и съвестни хора. Много съм благодарен на момчето за това, което направи за мен“, каза още Веселин.

*На водещата снимка: Калин Илиев, който намерил портмонето и го върнал на собственика му
03.10.2023, 14:14 часа
9628 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha