Сексбомба омайва нова голяма звезда /снимки/

Сексбомба омайва нова голяма звезда /снимки/ Атрактивната сексбомба Бреки Хил омайва Конър Бедард, който е новата голяма звезда в Националната хокейна лига. Специалисти и фенове предричат за 18-годишния център на "Чикаго Блекхоукс" кариера не по-лоша от тази на легендата Уейн Грецки.
Бреки Хил отправи недвусмислено послание към младежа, като публикува своя снимка по екип на "Чикаго Блекхоус" и бикини и написа: “Хей, Конър!“.
Атаката на блондинката вбеси феновете на Бедард, загрижени, че любимецът им може да се поддаде на чара й и да не се фокусира изцяло върху стика и шайбата.
„Остави детето на мира. Той е зает“, написа под снимките привърженик на Чикаго. „Конър Бедард не се интересува“, добави друг, „И получава повече, отколкото ти някога ще получиш“, заяде се трети.
Имаше и глас на омерзение от постъпката на Бреки, но от съвсем друго естество: „Ти си от Минесота...как смееш да носиш тази грозна фланелка“. Засега Конър Бедард устоява на набезите. Не само на напористата Бреки Хил, но и на останалите мацки. Зaлозите са докога ще издържи в самота сред толкова горещи кандидатки.
20.11.2023, 12:00 часа
778 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha