Сексбомбата от "Игри на волята" в тежка изповед: Бях болна от булимия /снимки/

Сексбомбата от "Игри на волята" в тежка изповед: Бях болна от булимия /снимки/ Сексбомбата от предния сезон на "Игри на волята" Мирела Илиева е страдала от булимия, разкри самата тя в емоционална изповед в тв предаване.
"Разводът на родителите ми ме прехвърли към булимията. Не съм говорила по тази тема досега. Заради създаването на перфектното женско тяло в интернет, много момичета имат проблеми, какъвто имам и аз. Тъкмо бях влязла в гимназията и ми трябваше съвсем малко тогава, за да залитна, имах стресирана психика, вкъщи беше кошмар. Тогава едно момче ми каза, че съм качила някое и друго килце и аз го приех много сериозно, не спрях да мисля за това. Прибрах се и спрях да ям, мразех се. След всяко хранене отивах в тоалетната и предизвиквах повръщане. Това продължи почти година. Ти знаеш през цялото време, че не трябва да го правиш, но не можеш да спреш", започна Илиева.
За последно Мирела е бъркала в гърлото си, за да повърне, миналата година, след "Игри на волята".
"Бях стигнала до 45 килограма. Целият стрес, който ми се случи, ми повлия много на имунната система. Вкъщи беше истински ужас, аз бях малка, но достатъчно голяма, за да знам какво се случва. Нямаше как да застана между тях, просто ги слушах от другата стая.
21.11.2023, 09:00 часа
818 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha