В името на лайка! Младежи се изгавриха с врачанин, похвалиха се в TikTok /видео/

В името на лайка! Младежи се изгавриха с врачанин, похвалиха се в TikTok /видео/ Младежи от Враца се изгавриха с нищо неподозиращ свой съгражданин, след което се похвалиха в TikTok, научи агенция BulNews. 
За случая алармира потърпевшият Цветомир Димитров. В сряда той установил, че е блокиран в апартамента си. Когато се опитал да излезе от дома си в жилищен блок в района на училище „Отец Паисий“, вратата му била залостена. 
С помощта на свои съседи, врачанинът установил, че входът на дома му е блокиран от стар хладилник. Излезлият от употреба уред стоял в коридора на сградата и по неустановено време същия ден мистериозно се отзовал пред вратата на жилището на младия мъж. 
Врачанинът веднага се заел да нищи случката. Още същия ден той попаднал в платформата TikTok на клип, разкриващ самоличността на хулиганите. На кадрите се вижда как двама младежи местят хладилника пред вратата. Надпис върху видеото гласи „Изобщо приятели ли са ти, ако не ти затиснат вратата с хладилник, след като откажеш да ги пуснеш вътре?“
Куриозното е, че Цветомир изобщо не познава младежите. 
Остава загадка дали тиктокърите са имали друга цел и са объркали адреса или просто са решили да направят всичко в името на лайка в мрежата.  
Вижте видеото тук.
 
10.11.2023, 08:40 часа
8738 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha