Кошмарен инцидент! Две коли се удариха челно на „Петрохан“, 4-ма души пострадаха

Кошмарен инцидент! Две коли се удариха челно на „Петрохан“, 4-ма души пострадаха Четирима човека пострадаха при челна катастрофа на „Петрохан“, съобщиха от МВР в Монтана.
Пътният инцидент е станал около 16.20 часа, в землището на община Берковица. 54-годишен монтанчанин се движил с лек автомобил "Хюндай" с монтанска регистрация към областния град. Водачът карал с несъобразена скорост спрямо профила на пътя, когато на десен завой с наклон при спускане, той не успял да намали скоростта или да спре, заради което навлязъл изцяло в насрещната лента. Вследствие на маневрата, шофьорът се забил челно в идващата отсреща "Тойота Авенсис" със софийска регистрация. Зад волана на втората кола седял 59-годишен човек от област Перник. 
В резултат на настъпилото ПТП 4-ма души от двата леки автомобила са транспортирани до МБАЛ-Монтана за оказване на медицинска помощ. При извършения преглед е установено, че 2-ма от тях – 32-годишна пътничка от софийската кола и водачът на „Тойота“-та са получили комоцио. 
На двамата водачи са направени проби за употреба на алкохол, като резултатите са отрицателни. На място е извършен оглед от служители на районното управление в Берковица и образувано досъдебно производство по чл. 343, ал. 1, б. "б", във вр. с чл. 342, ал. 1 от НК.

*Снимката е илюстративна
14.11.2023, 11:45 часа
5322 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha