Само в BulNews! Жена помете дете в Бяла Слатина и избяга, спипаха я светкавично

Само в BulNews! Жена помете дете в Бяла Слатина и избяга, спипаха я светкавично Ужасяващ иннцидент е станал днес по обяд в Бяла Слатина, научи ексклузивно агенция BulNews. Жена е блъснала дете на пешеходна пътека, след което избягала от местопроизшествието, без дори да се увери, че то е добре. 
За шокиращия случая разказа очевидец на произшествието пред наш екип. По думите на мъжа, инцидентът е станал около 13 часа днес в района на местното училище „Христо Ботев“. Третокласник от школото пресичал на пешеходна пътека, а мъжът, който тъкмо бил оставил своето дете там, спрял да го изчака. 
Той обаче видял че лек автомобил „Ауди“ идва насреща и няма никакви изгледи да намали скоростта си. Очевидецът надул клаксона в опит да предупреди детето или жената, която карала на другата кола, но безрезултатно. „Ауди“-то блъснало малчугана, след което водачката дори не спряла, а отпрашила. 
В района се събрали много хора, които се стекли на помощ на детенцето, а други се опитали да препречат пътя на колата беглец. Момчето било откарано в болницата за преглед, а шофьорката за съжаление успяла да се измъкне. 
Цялата сцена се разиграла на метри от полицията, а се оказало и, че детето е син на униформен служител. За минути цялото районно управление било вдигнато под тревога и започнало издирване на жената. 
Малко по-късно тя е намерена. Пред служителите на реда разказала, че се уплашила и затова избягала. Написани са ѝ актове за ПТП-то и затова, че избягала. 
За щастие детето е добре. Въпреки че според свидетели ударът бил доста сериозен, то като по чудо се е разминало без наранявания.  

*Снимката е илюстративна.
21.11.2023, 15:36 часа
5600 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha