Кошмар! Озверели кучета нахапаха жена в двора на болницата във Враца /снимки/

Кошмар! Озверели кучета нахапаха жена в двора на болницата във Враца /снимки/ Глутница кучета нападна и нахапа жена в двора на МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца, научи първо BulNews.
Ужасяващата случка е от тази сутрин. 74-годишна жена била по работа в онкодиспансера. Когато си тръгвала обаче била нападната от 5 бездомни кучета. Озверелите животни повалили на земята бабата и я нахапали многократно.
За щастие в същото време в района преминавали хора, които станали свидетели на случващото се и започнали да викат за помощ. Кучетата се разпръснали, а секунди по-късно при нахапаната жена пристигнал екип от спешни медици. Те оказали първа помощ на бабата и я транспортирали до Спешното, което се намира на около 100 метра от мястото на ужасяваща случка.
Лекарите установили, че вследствие на нападението, жената има рана на едното бедро. Медиците са обслужили жената, като след това я освободили за домашно лечение.
По неофициална информация същата глутница вчера е нахапала и медицинска сестра от поликлиниката на онкодиспансера.
По всичко личи, че кучетата са подивели и е въпрос на време да пострада още някой. Съветваме отговорните институции да вземат спешни мерки, за да не се стига до случай с фатален край.
24.11.2023, 10:44 часа
5876 3
Коментари

1111

24.11.2023, 13:29 часа
В държава,в която нахапан от псета се счита за виновен,а псетата-сама вода ненапита,нахапаните си го заслужават.Лично в моя двор няма шанс да остане или влезе нито псе,нито смърдела мачка,Който както си го направи.

помиярите нямат място на улицата

24.11.2023, 12:27 часа
Единствената държава с помияри по улиците, където живота на едно кучее е по-важен от човешкия живот.

Алонсо

24.11.2023, 11:11 часа
И после ако някой ги натрови тия кучета ще бъде обявен национален траур, а извършителя ще бъде обявен за терорист и ще получи присъда която убийци на хора не получават.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha