Кулинарни шедьоври на клик разстояние! Ресторант "Лева" е най-новият партньор на FoodboX

Кулинарни шедьоври на клик разстояние! Ресторант "Лева" е най-новият партньор на FoodboX Ресторант „Лева” е най-новият партньор на лидера за Враца в доставката на храна за дома и офиса FoodboX, научи агенция BulNews. 
Заведението е част от едноименния хотел и е притегателно място както за туристите, така и за жителите на града. Изисканото меню е създадено със специално отношение към храната и предлага традиционни, но и новаторски рецепти. Шеф готвачите смело и хармонично съчетават различни вкусове от българската и интернационалната кухня. 
В менюто можете да намерите разнообразни салати с винаги свежи продукти. Ресторантът предлага богато разнообразие от предястия, а основните предложения са истинска наслада за сетивата. Пиците на пещ пък могат да изкушат всеки, а за любителите на морски дарове също има богат избор. 
Ресторант „Лева“ работи всеки ден. Ако нямате възможност да ги посетите на място, винаги можете да се доверите на FoodboX. Куриерите на фирмата ще доставят кулинарните им шедьоври до вратата на вашия дом или офис – още топли и с гаранция за вкус и качество.
Не се колебайте, изберете FoodboX и ресторант „Лева“!
28.11.2023, 10:30 часа
3273 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha