Смях в залата! Гошо Синдика става зам.-директор на театъра във Враца, пече се грандиозен скандал

Смях в залата! Гошо Синдика става зам.-директор на театъра във Враца, пече се грандиозен скандал Проваленият главен редактор на вестник „Конкурент“ Георги Александров става заместник-директор на театъра във Враца, научи агенция BulNews.
Вчера новият директор на институцията Владлен Александров встъпи в длъжност с водосвет за здраве, на който присъстваха кметът на Враца Калин Каменов и колективът на храма на Мелпомена.
След официалната част се е провело и първото събрание, на което Гошо Синдика е бил представен като новия заместник-директор. Така театърът във Враца, който е в незавидно финансово състояние, ще има втори такъв, тъй като към момента тази длъжност се заема от Нина Донева.
Това развитие на ситуацията има потенциала да предизвика огромен скандал.
Новоизлюпеният зам.-директор все още по трудов договор е главен редактор на „Конкурент“. В документа изрично е посочено, че срокът на предизвестието му е 1 месец. Към тази дата никой в офиса на фалиралия всекидневник не знае, че Гошо Синдика ще абдикира от потъващия кораб и това със сигурност ще породи напрежение. Отгоре на всичко в Търговския регистър той все още се води управител на „Конкурент нюз“ ЕООД и няма как да започне работа в държавната институция. Това е така, тъй като мюрето Димитър Николов стана депутат от ГЕРБ и няма право да бъде управител на търговско дружество.
Това скандално назначение се пече от около месец. Тогава радарът на BulNews засече дискретна среща между Гошо Синдика и бъдещия директор. Повече от час Владлен Александров обясняваше ситуацията на дребничкият мъж от село Ружинци, който само кимаше с глава. Това единодушие е привидно и е хубаво новият директор да го знае.
Гошо Синдика е доста долнопробен тип, който няма да се поколебае да предаде и поредния си работодател. През живота си той е ял бял хляб при двама души, но това не му попречи да води люти клеветнически кампании срещу тях. Достатъчно е Владлен Александров да провери в „Конкурент“ каква помия е изливана назад във времето за Даниел Бузов и Анастас Попдимитров, за да види какво го очаква и него. Всъщност, вчера той прецака и третия си работодател - Димитър Николов, и то точно на рождения му ден. Подарък, та дрънка!
И понеже Гошо Синдика вече се прави на мъж пред новия директор, е хубаво да се знае, че той е първият във Врачанско, който е ползвал отпуск по майчиство. Не че нещо, ама…
А, и още нещо важно.
При предишния му престой в театъра в качеството на пиар, доста персонал му го беше набрал и боят му се размина на косъм. Може би този път косъмът ще се скъса…
28.11.2023, 08:30 часа
3502 6
Коментари

Кореняк

28.11.2023, 20:10 часа
Новият директор може и да е свестен човек, но се е доверил на грешните хора и от първия ден направи голема грешка. Дано навреме я корегира, защото бързо ще си тръгне от Враца - бесен на врачани. Враца е виждала много прелетни птици.

Брат

28.11.2023, 19:03 часа
Ех, Наско, Наско, защо държа този на хранилка в театъра толкова години и не само, ами му даде възможност да работи на още няколко места, защото " децата му умирали от глад"? Като си толкова добър- така ти се пада, брат! Храни куче да те лае...

???

28.11.2023, 18:41 часа
Този нов директор толкова ли е глупав та се доверява на един случайник? Не си ли дава сметка, че целия персонал на театъра ще го намрази? Как ще работи с тях? Или смята всички да ги уволни?

Народен лечител

28.11.2023, 18:07 часа
Чак сега театъра ще втаса!

Пурко

28.11.2023, 12:53 часа
Този комплексар е доносник № 1 на кмета Каменов, така че той е там с кметската препоръка. Сега там ще става разчистване на сметки с персонала, т.е с всички, които са казали по някоя дума срещу Гошо синдика. Жалко за културната институция, това е дъно

Пешо

28.11.2023, 09:15 часа
Лелеее, този смрадлив пор си е повярвал!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha