Ново в Северозапада! В началото на 2024 г. започва строителството на Holiday Park край Враца, откриват много магазини

Ново в Северозапада! В началото на 2024 г. започва строителството на Holiday Park край Враца, откриват много магазини В Северозападна България, и по-конкретно във Враца, предстои да бъде изграден нов ритейл парк, като инвеститор е собственикът на Praktiker и Technolopis – „Видеолукс Холдинг“, съобщи асет мениджърът на компанията Иван Граматиков.
„Активното строителство на този проект предстои да започне в началото на следващата година“, казва Граматиков, който смята, че Враца е много подценяван град от инвеститорите.
„В един голям регионален град един подобен проект, направен по правилния начин, с правилните размери и наематели, има своя живот. В крайна сметка Враца е най-големият град в Северозападна България. Ние не разчитаме само на Враца, а на целия регион“, казва Граматиков.
В бъдещия ритейл парк, който ще се управлява от бранда Holiday Park, ще присъстват т.нар дискаунт вериги, които ще открият първите си магазини в региона.
„Част от проекта ни във Враца ще са нискобюджетни вериги, за които това ще е единственият им обект в Северозападна България“, казва Граматиков, без да уточнява кои ще са те.
04.12.2023, 15:00 часа
32274 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha