Фалшиви цици убиха порнозвездата Софи Андерсън

Фалшиви цици убиха порнозвездата Софи Андерсън Порнозвездата Софи Андерсън почина на 36 години само две седмици след смъртта на нейния приятел футболистът Оливър Спединг. Майката на четири деца, която работи като актриса във филми за възрастни от 2017 г., си отиде от сепсис, причинен от имплантите в гърдите.
Тя се запознава с бившия играч на Кристъл Палас Спединг, докато работи на снимачната площадка на порно филм. През март миналата година актрисата беше оставена да се бори за живота си, след като един от левите й гръдни импланти се спука.
Андерсън стана известно име, след видеоклип с актрисата Ребека Мор – който нарекоха „C**k Destroyers“ – стана изключително популярен през 2018 г. Сред другите видеоклипове, в които Андерсън участва, бяха „Fake Taxi“ и „House of Taboo“ . 
Бившият футболист, превърнал се в порноактьор Спединг, който играеше за ФК Кройдън и бе възхваляван от мениджъра на отбора Лиъм Джайлс като „войн на терена“, също мистериозно почина преди дни. Все още не е потвърдена причината за смъртта на Спединг, който в порно индустрията се наричаше Деймиън Оливър.
В поява в подкаста Anything Goes with James English миналата година, Спединг разкри, че съжалява, че се е занимавал с порно след престой в затвора.
Той каза, че е участвал във филми само за 150 паунда, добавяйки, че щял да „печели много повече, ако бе продължил да се занимава с футбол“.
Спединг каза: „Бях добър и в двете неща, но като порнозвезда, мислех, че това ще бъде също толкова добро - но не е толкова добро, колкото хората си мислят."
През август 2022 г. се появи ужасяващо видео на Андерсън, в което тя изстисква гной от гърдите си, след като процедурата по имплантирането ѝ се обърка.
Тя каза, че инфекция е причината имплантът в лявата й гърда да се спука, принуждавайки я да потърси реконструктивна операция. Тази процедура я оставя с деформирана и подута гърда без зърно. 
Отчаяна да поправи гърдите си, Андерсън помоли феновете си за помощ, създавайки страница в GoFundMe, за да получи пари за реконструктивна хирургия, която събра близо 11 500 паунда. В крайна сметка тя реши да отиде в Белгия за коригираща процедура, но остана в болница, борейки се със сепсис, оказал се фатален.
05.12.2023, 15:17 часа
685 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha