Алкохолът не прощава! Пиян шофьор предизвика тежка катастрофа в Монтанско, шофьорите са в болница /снимка/

Алкохолът не прощава! Пиян шофьор предизвика тежка катастрофа в Монтанско, шофьорите са в болница /снимка/ Двама шофьори са в болница след тежка катастрофа в Монтанско, съобщиха от МВР.
Пътният инцидент е станал вчера сутринта във Вълчедръм. Сигнал за него постъпил в районното управление на Лом около 7.55 часа. Незабавно е изпратен екип на пътен контрол, който установил, че е възникнало ПТП между лек автомобил „Хонда ЦРВ“ с врачанска регистрация, собственост и управляван от 55-годишен местен жител, и „Фолксваген Поло“. Втората кола била с монтанска регистрация, а зад волана ѝ седял нейният собственик - 42-годишна шофьорка от Монтана. 
При катастрофата са нанесени материални щети по двата автомобила и са причинени телесни повреди на двамата водачи. Жената е оставена под наблюдение в МБАЛ-Монтана, а шофьорът „Хонда“-та е настанен в реанимация на МБАЛ-Лом с множество счупвания на долните крайници.
Неговата проба за употреба на алкохол с дрегер е отчела 1.61 промила в издишания от него въздух. 
По случая е извършен оглед на местопроизшествието и образувано досъдебно производство по чл. 343, ал. 3, буква "а", вр. , ал. 1 б. "б", вр. чл. 343, ал. 1 от НК.
07.12.2023, 14:02 часа
3454 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha