Младежкият дом в Монтана кани на предколеден концерт

Младежкият дом в Монтана кани на предколеден концерт С традиционен концерт Младежкият дом в Монтана ще отпразнува авансово Коледа и Нова година. Празничната изява е на 13 декември, а началният час е 18 ч., в голямата зала на институцията. Входът е свободен.
За доброто настроение на публиката ще се погрижат клуб по спортни танци “Астра”, танцова формация “Dance machine”, представителен танцов ансамбъл “Младост” и певческа група “Пъстренец Jr.”. Красота, талант, младост, танци и  песни ще са новогодишният подарък за всички, които обичат изкуството. Непосредствено преди концерта, гостите ще могат да разгледат и благотворителна изложба-базар.
Пред входа на залата ще бъде обособен щанд, на  който ще се предлагат коледни сувенири, картички, сурвачки и играчки. Те са изработени от възпитаниците на клуба по приложни изкуства “Дорос”. Всеки, който желае ще може да закупи от изделията на символични цени. Със събраната сума ще се подпомогне дейността на клуба, ръководен от художничката на Младежкия дом – Румяна Белчева. 
Но празникът не свършва дотук. Духът на Коледа, който властва вече в празнично украсената сграда на Младежкия дом отново ще завладее зрителите на 20 и 21 декември. Истинска фолклорна палитра ще ни представят танцьорите от ансамбъл „Младост”, ЦДГ №1 „Щастливо детство” и VI СУ „Отец Паисий”. В две последователни вечери те ще представят фолклорната продукция „Кристална Коледа“. И двата празнични коледни концерти ще започнат точно в 18.00 в голямата зала на Младежкия дом.
Споделете празника, разнообразете делника и заповядайте на коледните концерти! Талантливите изпълнители от Младежкия дом ви обещават: „Каквото можем ние за вас ще сътворим за коледния празник да ви поздравим!”.
09.12.2023, 09:15 часа
716 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha