Див екшън! Масов бой между земеделци и роми във Врачанско, има ранен човек

Див екшън! Масов бой между земеделци и роми във Врачанско, има ранен човек Истински екшън се е разиграл във врачанското село Лесура днес, научи ексклузивно агенция BulNews. Земеделец е пострадал при масов бой с роми. 
Случаят е от този следобед. Цветан от Лесура, който се занимава със земеделие, видял, че близо до негова нива цигани извършват незаконна сеч. 
Мъжът, заедно с други хора от селото в неговия бранш, разпознали бракониерите и се стигнало до физическа саморазправа в дома на едни от тях. 
Напрежението ескалирало и Цветан ударил единия от ромите. Тогава в негова защита скочил синът му, който ударил с брадва по главата земеделеца. 
Пострадалият мъж е откаран с частен автомобил до спешното във Враца. В момента лекари се грижат за него, като на този етап състоянието му е стабилно и няма непосредствена опасност за живота му. Тъй като травмата е в областта на главата обаче, следващите часове ще бъдат решаващи. 
Към мястото в Лесура били изпратени три линейки по сигнал за масовия бой. По средата на пътя обаче те били върнати, тъй като станало ясно, че раненият е само един. 
В момента в селото гъмжи от полиция, като служителите на реда ще разследват как и защо се е стигнало до инцидента. Ромите са задържани. 
Повече подробности по случая се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията. 

*Снимката е илюстративна.
 
22.12.2023, 17:20 часа
11212 3
Коментари

язе

23.12.2023, 07:11 часа
Тая измет никога няма и не подлежи на интеграция безсмислено хвърлени пари за интеграции и тем подобни глупости

И същата

22.12.2023, 21:07 часа
причина е "закрила на малцинствата" в мечтания ЕС ! Никой не работи от безброй години и само напомощи. Карат Мерцедеси , крадат и всякакве други техни удоволствия . Ето ви "демокрация" в тази държавица измислена...

Баце

22.12.2023, 17:25 часа
Катуните се разрастват,както и болестите и проблемите,със любезното съдействие на политиците мангали.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha