Модернизират детска градина в Бяла Слатина

Модернизират детска градина в Бяла Слатина На 22 декември 2023г. кметът на Община Бяла Слатина – инж. Иво Цветков подписа Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за проект „Обновяване на материалната база на ДГ „Детелина“ - Бяла Слатина“. Проектното предложение е по процедура „Модернизация на образователна среда”, финансирано от Национален план за възстановяване и устойчивост.
Основната цел на проекта е създаване на съвременни здравословни условия и развитие на качествена грижа за обучение и възпитание на децата в ДГ „Детелина“ - Бяла Слатина, чрез цялостно обновяване на сградния фонд и образователната инфраструктура.
Проектното предложение е за създаване на модерна, безопасна и благоприятна среда, съдействаща за ефективно възпитание, социализиране, обучение и отглеждане на деца, чрез развитие на материалната и културната среда, и околното пространство в ДГ „Детелина“.
Общата стойност на проекта е 1 956 918.04 лв. с ДДС, от които 1 633 460.51 лв. европейско и 323 457.53 лв. национално финансиране. 
Срокът за изпълнение на проекта е 24 месеца от датата на подписване на договора за безвъзмездната финансова помощ.
17.01.2024, 15:00 часа
343 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha