Дончева: Служебните кабинети показаха, че крадците на Румен Радев не се различават от тези на Бойко Борисов

Дончева: Служебните кабинети показаха, че крадците на Румен Радев не се различават от тези на Бойко Борисов "Служебните кабинети показаха, че крадците на Радев не се различават от крадците на Борисов", заяви Татяна Дончева, лидер на "Движение 21".
"Президентството не е света вода ненапита. Служебните правителства на Румен Радев убедиха обществото, че твоите крадци с нищо не са по-различни от бойковите крадци", поясни  Дончева.
"Започнаха с едни сделки. Започна и да се говори. Защо ще вземете една другарка от международен отдел на партия и ще я направите шеф на структуроопределящо предприятие, да сключва договори за милиарди?!", попита  Дончева, очевидно имайки предвид назначението на Деница Златева за шеф на "Булгаргаз". 
Дончева е убедена, че президентски политически проект няма да има, защото няма кой да го направи.
Според нея, ако е имало желание за президентска република, то вече се загубило. Дончева припомни казусите с т.нар. "Път на копринката", договора с "Боташ", появили се по време на служебните правителства.
Според Дончева изборът на Атанас Атанасов за шеф на парамента е "в царството на слепите ще търсим еднооки за царе". Тя изтъкна, че парламентът е имал достолепни председатели като Йордан Соколов, Любен Корнезов, Гиньо Ганев...
По казуса с имотната сделка, в която са замесени имената на Асен Василев и Даниел Лорер, тя коментира, че двамата създават впечатление, че има какво да крият.
27.01.2024, 16:23 часа
578 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha