С грижа за вас! Първото студио за терапевтичен педикюр отвори врати във Враца /снимки/

С грижа за вас! Първото студио за терапевтичен педикюр отвори врати във Враца /снимки/ Първото студио за терапевтичен педикюр отвори врати във Враца, научи агенция BulNews. То се намира на ул. „Спортна“ №29, в района на спортен комплекс „Христо Ботев“. 
Терапевтичният педикюр представлява специализирана процедура, насочена към подобряване на здравето и външния вид на ноктите и краката. Този вид педикюр не само носи естетическо удоволствие, но и помага при различни проблеми. 
При терапевтичния педикюр, специалистът се фокусира върху индивидуалните нужди на клиента. Първоначалната стъпка включва подробен анализ на състоянието на ноктите и кожата на краката. След това се извършва нежно почистване и оформяне на ноктите. Лечебните процедури обикновено включват подмладяващи и хидратиращи терапии за кожата, както и специализирани техники за лечение на проблемни нокти. 
Ако клиентът страда от враснали нокти, възпалени ноктеви легла или гъбички, терапевтичният педикюр предлага подходящи решения за улеснение на тези проблеми. Приложението на подхранващи и възстановителни продукти помага за подобряване на кръвообращението и общата здравина на краката. Такива процедури не само поддържат здравето на ноктите, но и предоставят усещане за релаксация и комфорт. 
Терапевтичният педикюр е идеален за хора с проблеми като суха и напукана кожа, вдлъбнатини, белези и други дерматологични проблеми на краката. Специалистите в областта на този вид педикюр използват специализирани продукти и техники, насочени към подобряване на здравето и външния вид на краката, гарантирайки трайни и естетично приятни резултати.
Студиото за терапевтичен педикюр работи от вторник до събота, от 8.30 до 17.30 часа. 
Заповядайте сега и се погрижете за здравето и красотата на вашите крака!
02.02.2024, 08:50 часа
4968 0