Порноактрисата Диана Габровска: След като го работя, значи се вадят пари /снимки/

Порноактрисата Диана Габровска: След като го работя, значи се вадят пари /снимки/ "След като го работя това нещо, значи се вадят пари", заяви българската порноактриса Диана Габровска.
"Всеки сам избира за себе си какво да работи и дали е доволен от това, което изкарва. Аз съм доволна от заплащането", добави тя.
"Постоянно ми пишат и мъже, и жени, че искат да се занимават с порно. Но не смятам, че повечето са го осмислили достатъчно сериозно. Повечето са млади и смятам, че са спонтанни желания. А мъжете искат да снимат с мен, защото съм им някакъв фетиш", сподели тя.
"На мен работата ми е да съм порноактриса. Отивам в продуцентска компания, сключваме договор, снимаме с актьори, които преди това съм видяла, всички минаваме през задължителни здравни тестове и няма неяснота какво ще се случва. Докато при момичетата, които работят като проститутки, там нямаш право на избор", добави актрисата от филмите за възрастни.
"Обаждат ти се и ти казват къде да си. Не знаеш какво те очаква, колко хора ще са и т.н. Да не говорим пък от здравословна гледна точка, което е изключително важно за мен. Отиваш там и си безгласна буква по отношение на това, което ще се случва с теб. Никой не знае какво ще трябва да правиш, за да си получиш парите. Докато аз отивам и ми е ясно каква ще е сцената, с кой актьор ще играя, абсолютно професионално", обясни Габровска.
24.02.2024, 12:00 часа
914 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha