Войната се разраства! Атакуваха кола на новата таксиметрова фирма „Леон“ във Враца /снимки/

Войната се разраства! Атакуваха кола на новата таксиметрова фирма „Леон“ във Враца /снимки/ Кола на новата таксиметрова фирма „Леон“ във Враца е била атакувана миналата нощ, разказа шефката Пламена Георгиева. Те обвинява бившия си началник – собственикът на фирма „Престиж“ Мирослав Вълков, за посегателството. 
Припомняме, че войната между таксиджиите избухна преди няколко седмици след публикация в агенция BulNews. Тогава разкрихме, че дългогодишните служители в „Престиж“ – диспечерката Пламена и мъжът ѝ - шофьорът Георги Кръстев-Годжи, са се отцепили и са създали собствена фирма. 

Трус сред таксиджиите във Враца! Годжи и жена му забиха нож в гърба на шефа на „Престиж“ Мирослав Вълков, шофьори бягат от фирмата /снимки+видео/

Георгиева разказа пред наш репортер, че не може да се говори за предателство към бившия ѝ шеф, тъй като той я освободил месец по-рано. След това напуснал мъжът ѝ и двамата решили да си направят собствена фирма. 
Дни преди старта на работата на колите на „Леон“ обаче, една от тях била потрошена. Возилото „Киа“, което вече е брандирано и се ползва от Годжи и Пламена, вчера осъмнало със счупено предно панорамно стъкло. Колата била паркирана пред блока, в който живеят двамата.
Пламена обяви, че е сигурна, че атаката е дело на Мирослав Вълков. По думите ѝ, в събота той се прибрал от чужбина и още същата нощ било извършено посегателството.
„Сигурна съм, че е той! Това е неговият почерк!“, категорична е Пламена, като заяви, че и друг път е чувала за подобни атаки от страна на бившия си работодател.
Пламена е подала сигнал в полицията за престъплението и е насочила ченгетата по следите на Вълков. Тя обаче смята, че проблемите няма да спрат дотук и очаква още атаки.
Колите на фирма „Леон“ се очаква да започнат да патрулират по улиците във Враца до дни.
05.02.2024, 10:18 часа
8345 4
Коментари

Пецата

05.02.2024, 22:07 часа
Тошо кръжат живее у престиж у къщата дава поръчки и каца тамара а миро кара камиона.

Нуцо

05.02.2024, 16:49 часа
На миро вече му викат не е миро престиж а миро дипломата.кара и цигаре и бежанци с камиони

Силвия

05.02.2024, 12:37 часа
Гледам докера и пецата се въртят около хепи,сигурно ще се местят

бай Онзи от Враца баце

05.02.2024, 10:35 часа
Тия кво реват не вижда ли,че некой от горните етажи е изпуснал нещо.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha