Бивша на Григор Димитров е на върха на щастието /снимки/

Бивша на Григор Димитров е на върха на щастието /снимки/ Румънската актриса Мадалина Генеа намери начин да понатрупа харесвания в Инстаграм с нова гореща публикация.
Бившата приятелка на най-добрия български тенисист Григор Димитров сподели поредица от секси кадри в профила си, като те няма как да не разпалят с лекота мъжките фантазии.
Изкусителната румънка показа перфектното си тяло в нова фотосесия по бельо, хвалейки се, че филмът, в който участва, е №1 почти в целия свят. Нейните 1,2 милиона последователи пък я затрупаха със суперлативи за визията ѝ.
"Номер 1 в почти целия свят! Не мога да опиша радостта да видя как нашият филм се слави по целия свят. Заснехме тези кадри на снимачната площадка в Малта. Благодаря ти приятелю@saidadaза това, че беше на снимачната площадка с мен, за да ме подкрепяш и да стоплиш най-студените дни с усмивката си, ти беше до мен, дори ако вкъщи най-лошият сценарий тъкмо започваше и ти се усмихваше през сълзи! Ти ми показа и през най-лошите бури колко много те е грижа за мен и аз съм ти вечно благодарна! Tugeza foreva скъпи приятелю, споделям това и тази част от моята работа се слави по целия свят. Обичам те!", написа румънската красавица.
26.02.2024, 12:00 часа
875 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha