Войната на таксиджиите във Враца: Мирослав Вълков от фирма "Престиж" отвърна на удара

Войната на таксиджиите във Враца: Мирослав Вълков от фирма "Престиж" отвърна на удара Войната между таксиджиите във Враца е в разгара си. Собственикът на фирма "Престиж" Мирослав Вълков отвърна на удара и излезе със своята позиция по повод предателството на жившите му служители Пламена Георгиева и Георги Кръстев. 
Ето какво написа той:

ПРАВО НА ОТГОВОР НА ПУБЛИКУВАНА СТАТИЯ СЪС ЗАГЛАВИЕ: 
„Трус сред таксиджиите във Враца! Годжи и жена му забиха нож в гърба на шефа на „Престиж“ Мирослав Вълков, шофьори бягат от фирмата /снимки+видео/“

ЛЕОН СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ИЗВОЗЯТ ОТКРАДНАТИТЕ КЛИЕНТИ ОТ ПРЕСТИЖ С 1 КОЛА

От началото на годината се разгърмя, че Пламена и Годжи, които са яли хляб от бившия си шеф, са му забили нож в гърба.  
Новите началници на Леон-а-а-а, особено Пламена Мазната (така ѝ казваме „на галено“) са решили да си отмъщават като си открият таксиметрова фирма и по най-долния начин, докато е била диспечер в Престиж, твърди, че е събрала над 200 телефонни номера на клиенти.
Искам да разкажа от къде тръгна злобата от г-жа Пламена към мен. Нямам точен спомен, но беше лятото на 2023 г., когато Пламена реши, че не ѝ стигат парите от заплатата като диспечер и ще записва шофьорски курсове, за да стане „бакшиш“. Представям следния разговор по спомен: 
Мирослав: Пламенче, ти си само с 5-ти клас, няма как да станеш шофьор!
Пламена: Ха-ха-ха, шефе, аз вече съм се дипломирала със средно образование! 
М: Кога успя да завършиш, като почти всеки ден си на работа?
П: Ами аз си я купих (бел. р. дипломата), бе, шефе!
М: Уау, не трябваше ли първо да завършиш основно, а след това средно образование!?
П: Аз ако пожелая и висше образование мога да изкарам! (смее се...)

След 3-4 месеца завърши курс за водач на МПС. Отива в КАТ, за да си подаде документи за издаване на СУМПС. Пожелала да си плати експресна поръчка, но служителката на гишето ѝ казва, че първата книжка не може да бъде експресна, а само обикновена поръчка. Докато отива да плати таксата и се връща на гишето, там се сблъсква с началника на КАТ, който разярен я погва каква е тази фалшива диплома. Тя не може да се оправдае и звъни на Годжи, който я чака отвън. Обаче Годжи има дефект като се притесни, хъката-мъката, дърпа си жената за ръката и бързо към вкъщи... Там тя набързо стяга багаж и по път за Италия ми звъни и ми каза: „Шефе, хванаха ме с фалшивата диплома в КАТ и казаха, че ще ме затворят. Изчезвам в Италия!“
20 дни, всеки ден подред, Пламена се свързва с мен по Вайбър от Италия и беше много притеснена. Успокоявах я, че това ѝ е първо нарушение и след като досега не е осъждана, ще ѝ дадат условна присъда. Тя обаче беше категорична, че няма да се прибере. Нейните думи бяха: „Освобождавай ме от работа, няма да се прибера в България!“ Аз изпълних желанието ѝ да я освободя, тъй като тя не беше се явявала на работа 20 дни, като съм постъпил човешки и не съм я уволнил, а прекратих договора по взаимно съгласие.
2-3 дни по-късно ми заявява, че се прибира от Италия, след което аз я назначих отново, но тя замина в началото на декември 2023 г. да учи основно образование в Добрич. Още на следващия ден, беше публикувала снимки от купон във Варна. Последващото освобождаване беше, защото тя желаеше всеки месец да отсъства по десетина дни, за да ходи на училище в Добрич. Казах ѝ, че няма как да работи половин месец и я освободих по взаимно съгласие. 
От около един месец Пламена и Годжи не работят и огладняха много. В разочарованието си от безпаричие, решават да отидат в Хепи Такси на работа, но да не забравяме, че миналата година Пламена обяви война на Хепи Такси, като доведе Жоро Игнатов. Сега между два стола, може би ще се окаже на земята. И все пак, Пламена е достатъчно хитра и има „План Б“ – да замине в Италия „на тез червени домати“, но за там ще ѝ трябва по-голям стол, защото в моята фирма успя да счупи стол от 650 лв. Накрая, започна да събира по 1 лв от таксиджиите, за да закупи стол за 80 лв, който счупи точно за 1 ден.
07.02.2024, 10:09 часа
7621 3
Коментари

некъв си

07.02.2024, 13:30 часа
Абе кво ни занимавате с на тея драмите, да си се разправят между тях си

Христо

07.02.2024, 13:05 часа
Абе вие двамата не водихте ли Жоо Игнатов в хепи такси да плювате хората, а сега се видя ,че всичко е лъжа и измама. Колко сте долни само. Как не ви пука само да плювате други фирми. Всички видяха колко сте мръсни и гадни интриганти.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha