БСП-шеф във Видин плаши със смърт секси общинарка /снимки/

БСП-шеф във Видин плаши със смърт секси общинарка /снимки/

Зам.-кмет на Видин плаши със смърт секси общинарка, научи BulNews.
Найден Йонов е шеф на БСП в града, че и в областта. След последните местни избори е назначен за зам.-кмет по строителството. На табелката пред кабинета му пише, че е инженер, но според мълвата бил завършил само средно-специално техническо образование. Дори се твърди, че точно по линия на ремонтите бил много високо оценен от проф. Гайдарски.
Зам.-кметът сега е студент втори курс по „Технология и управление на транспорта”. Той изучава тази дисциплина във филиала във Видин на Русенския университет.
В последните седмици обаче Найден Йонов се разследва от прокуратурата, след като секси съветничката Иванела Илиева пуснала жалба срещу него. 24-годишното момиче доскоро е част от групата от общо трима съветници на БСП във видинската община. Скандалът между нея и зам.-кметът избухва по време на избора на председател на общинския съвет. Преди гласуването Йонов инструктирал Иванела да гласува за кандидата на СДС. При това тя трябвало да драсне точка от вътрешната страна в левия ъгъл на плика с нейния вот. По думите ѝ на другите двама общинари от групата на БСП било наредено да сложат точки в десния ъгъл и в средата. Така тримата от БСП щели да докажат, че са лоялни към местната коалиция СДС (НДСВ, Новото време), чийто кандидат трябвало да бъде избран.
Найден Йонов дал на Илиева и химикалка, с която да постави въпросната точка. Тя обаче решила да гласува по съвест и без да оставя знаци на плика. При следващите турове на избора на общински шеф Йонов направо ѝ заявил, че ако продължи да действа по този начин, ще има последствия: щяла да се чувства неудобно в общинския съвет, а вероятно било и да се наложи да се изсели от града. В духа на мутрите от едно време той ѝ обяснил, че „няма смърт без причина”.
След тези заплахи Иванела Илиева подала жалба в полицията и напуснала групата на социалистите. В БСП повечето я подкрепили, като тръгнала и подписка срещу методите, с които действа шефът Йонов. Мнозина социалисти заплашили, че ако не се сложи точка на този произвол, те ще си тръгнат от партията.
Йонов има на дясната си ръка същата татуировка като тази, която Корнелия Нинова има на дясното си рамо. Според запознати двамата са се декорирали с някакъв източен йероглиф – символ на сила, предполага „Уикенд”.
Преди време Нинова сподели, че татусът ѝ бил „ученическа младежка слабост”. Не е ясно кога точно Йонов си е направил своята, но е известно, че преди години се е подвизавал като боксьор из столицата. Явно и лидерката, и червеният другар от дунавския град си падат по твърдите методи за отстояване на правата линия, смеят се източниците ни. 
Във Видин са убедени, че Йонов е протеже не само на Нинова, но и на влиятелния хирург и бивш здравен министър в кабинета на Станишев – проф. Радослав Гайдарски, който е родом от този край. Техният фаворит е избран за партиен шеф най-неочаквано в края на миналата година. Преди това Корнелия Нинова направила тайна среща в Белоградчик с верни местни другари, които били инструктирани кого да посочат и изберат за свой ръководител. Само че след като Найден Йонов станал шеф на БСП в града и в областта, ветерани в партията, възмутени от това, че им спускат някакъв парашутист, започнали да си хвърлят партийните билети.

12.02.2024, 11:53 часа
3846 2
Коментари

RZA

12.02.2024, 20:47 часа
този има вид на рецидивист! А в тая ама нищо секси не намирам, освен че е по-младичка от лелките чиновнички
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha