Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на сайта си. Информацията на граничните власти за движението е към 6:00 часа.
На границата с Румъния трафикът е интензивен на Граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кардам",  ГКПП „Видин" и ГКПП „Дуранкулак" на изход за товарни автомобили. От 8 февруари поради повреда фериботът по линията ГКПП „Свищов" - Зимнич не се движи.
На границата с Турция движението е интензивно на ГКПП „Капитан Андреево" на изход за товарни автомобили. 
На границата с Гърция трафикът е нормален на всички ГКПП. През граничните пунктове „Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
На границата със Сърбия движението е нормално на всички ГКПП. Строително-монтажни дейности на ГКПП „Калотина" налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
На границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички ГКПП.
13.02.2024, 10:27 часа
164 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha