От последните минути! Жесток челен удар край Криводол, линейки летят с ранени хора към болницата /снимки/

От последните минути! Жесток челен удар край Криводол, линейки летят с ранени хора към болницата /снимки/ Две коли са се ударили челно край Криводол, има ранени хора, видя само репортер на агенция BulNews. 
Жестокият инцидент е станал преди минути малко след изхода на града в посока Враца. Челно са се сблъскали „Сузуки“ и „Мерцедес“ с врачански регистрации. Ударът е бил толкова силен, че возилата са смачкани и са се завъртели на шосето. 
Веднага след инцидента на местопроизшествието пристигнали две линейки – една от Враца и една от Криводол. „Мерцедес“-ът бил шофиран от мъж, който е прегледан на място и е насочен към болницата в градчето. По пътя обаче състоянието на пациента се влошило и линейката обърнала и тръгнала за Враца. 
Другата кола е шофирана от жена, като е възможно с нея да е имало и друг човек, тъй като предното стъкло е счупено цялото. Тя директно била транспортирана към областната болница, тъй като състоянието ѝ било тежко. 
В момента на мястото на катастрофата има патрул на полицията и пожарна. Движението е спряно, а колите се пренасочват по обходни маршрути. 
 
13.02.2024, 10:46 часа
16868 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha