Димитър Зоров - новопръкналият се "революционер" от котилото на Сотир Ушев и „Пътя на копринката“

Димитър Зоров - новопръкналият се "революционер" от котилото на Сотир Ушев и „Пътя на копринката“ Най -малко АФЕРА може да бъде обвинена в това, че защитава простоидиотското правителство, което ни управлява, още повече че ако не беше Румен Радев България изобщо нямаше и да познава мошениците от ПП. Но тази сутрин по bTV ни дойде в повече да гледаме човекът на Румен Радев и Сотир Ушев от „пътя на копринката“ Димитър Зоров, който, махайки селяндурски с ръце, се напъна да се прави на „революционер“.
Същият тоя Зоров не спря да се пъчи като невидял телевизионен ефир и се изживя като войвода на протестиращите фермери, които искат оставката на земеделския министър. И пищя, че пищя, ръкомахайки, как нямало пари, как нам си к’во и още нам си к’во не…
Цънцарова, както винаги не в час, попита Зоров бил ли е съученик на Бойко Борисов, а Зоров като селски тарикат в хоремаг дебелашки се разхили: „Хъхъххахаха, приличам ли ви на пенсионер?!“.
Зоров не прилича наистина на пенсионер, прилича на друго, което няма да го кажем от приличие.
А Цънцарова вместо да плещи глупости, можеше да попита съвсем друго, за да удостовери връзката между Зоров и Борисов назад в годините, както и да извади на показ топлата връзка на Зоров с Румен Радев и Сотир Ушев, посочен като касичка на „пътя на копринката“.
И докато реве Зоров колко пари им трябвали на фермерите, хубаво бе bTV и Цънцарова да го попитат тоя „юнак“ колко имота за милиони има в Гърция, Халкидики, Солун и така нататък…
Щото аман от такива, като Зоров!
И на малоумните им е ясно кой дърпа конците политически на Зоров и той се казва Радев и „пътя на копринката“. Лошо няма, освен едно – като гледаш поведението на Зоров, лексиката му, нелепото му излъчване, за пореден път си викаш – те това е „нивото“ на хората на Радев. Нищо чудно и Зоров да стане министър на земеделието някога.
АФЕРА припомня разкритията си за същия тоя радев – копринков – ушев „революционер“ в Халкидики и как същият тоя Зоров подлуди собствениците на заведение в Халкидики, защото репортери на АФЕРА го снимали на една маса тогава със Сотир Ушев и Весела Лечева. Гърците бяха втрещени от поведението му.
И тоя същият сега изведнъж цъфна като първи „революционер“. Да беше взел и Копринков, и Ушев със себе си, че клоунадата да е пълна.

АФЕРА.БГ
14.02.2024, 14:49 часа
5512 4
Коментари

4orko

15.02.2024, 10:06 часа
Нещо миришеее що тако става мандрата му е утайката с която народеца се храни с химия а не с мляко Не са ли уядохте с пари говедари

Бачи Кико

14.02.2024, 21:07 часа
Алчния кръпел леко е прекупил на безценица хижа Пършевица и половината планина горе. Скоро ще ви забрани да пристъпвате горе и ще ми се пързаляте на дедовия. Отпущете му още държавна пара за джипки, па нека народа рови по кофите.

пико

14.02.2024, 20:02 часа
яжте боклуци защото така казаха по телевизията

Зоров

14.02.2024, 16:30 часа
Прецака ми се екстрата за квасене на млеко в БМВ-то и ми трябва ново БМВ. Естествено, че ще го купа със субсидии, да не съм луд да харча готови пари.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha