Прокуратура започва проверка за опасното шофиране на "Мис Силикон"

Прокуратура започва проверка за опасното шофиране на "Мис Силикон" Софийска районна прокуратура образува преписка след подаден сигнал за опасно шофиране на жена по бул. „История Славянобългарска“ в София, съобщават от държавното обвинение. 
В сигнала е посочено, че на видео, разпространено в социалните мрежи се вижда, че докато К.Й. (Катрин Йорданова - б.р.) шофира гали куче и не държи волана на автомобила си с ръце.
След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е преценил, че за да бъдат установени обстоятелствата по случая е необходимо да се извърши проверка. Такава е възложена на 02 РУ–СДВР, като наблюдаващия прокурор е дал указания за действия, които следва да бъдат извършени в хода ѝ.
Преди броени дни „Мис Силикон“ публикува поредното видео в социалните мрежи, в което шофира с превишена скорост в София. На стъклото на автомобила се забелязва стикер с надпис „Република България - Народно събрание“, който обикновено имат депутатски автомобили. Тя също така държи и куче в скута си, докато шофира. По-късно Катрин Йорданова беше арестувана за шофиране след употреба на кокаин, а след това пусната под парична гаранция.
Миналия месец тя също публикува видео, в което шофира с близо 260 км/ч по АМ "Тракия". На кадрите се виждаше как тя подминава два ограничителни знака за скорост и предупреждения от навигацията, а по-късно полицията се сезира по случая.
15.02.2024, 13:38 часа
243 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha