Генади Манчев: Скарах се с дрифтъра Людмил и някой ми запали колата във Враца /снимки/

Генади Манчев: Скарах се с дрифтъра Людмил и някой ми запали колата във Враца /снимки/ Кола горя като факла пред блок 201 във Враца, а собственикът ѝ обвинява за палежа дрифтъра Людмил от Девене, научи BulNews.
Малко по-рано днес в редакцията ни дойде Генади Манчев.
Младият мъж разказа, че снощи имал спречкване с Людмил. По думи на Манчев, група младежи се били събрали около 23 часа на изхода на Враца, край Ученическото градче, тъй като имало организирана гонка. Според Генади, докато си говорели и обсъждали различни коли и гонки, Людмил, който се канел да се включи в надпреварата, започнал да се перчи, че БМВ-то му е най-мощното. От своя страна Манчев му казал с нормален тон да не тарикатее, тъй като всички знаят за известността му, която е придобил след наша публикация заради опасното му шофиране.

Няма край! Пореден джигит хвърчи из Враца, пуска клипове с 250 км/ч

Според Генади, след тези думи, Людмил се изсмял и казал, че не се интересува нито от „писаниците“ за него, нито от полицията, защото е „недосегаем“ и му посегнал. За да се защити, Манчев му отвърнал с удар, а от своя страна напереният девенчанин отправил закана срещу него, завъртайки главата си встрани.
След скандала Генади и приятелят му си тръгнали и се прибрали по домовете си. По думи на Манчев, около 4 часа тази сутрин негов съсед звъннал на жена му и ѝ казал, че колата му – „Фолксваген Сироко“, гори.
„Веднага слязох пред блока, автомобилът гореше и подадох сигнал на тел.112. Докато дойдоха пожарникарите и полицаите, аз и мой приятел гасихме заедно пламъците“, разказва още Генади.
„Познаваме се с Людмил от съвсем скоро и само сме се поздравявали. Досега не съм имал конфликт с никой. Нямам врагове, не дължа нищо на никого, нито съм в лоши отношения с когото и да е. Смятам, че зад запалването на колата ми стои именно Людмил, това казах и пред полицаите в районното, които ме разпитваха. Просто няма кой друг да го е направил, сигурен съм. Като се сдърпахме той завъртя главата си много заканително, което също ме навежда на мисълта, че той ѝ е драснал клечката. Искам хората да знаят, че освен, че шофира опасно и мисли, че е над Закона, Людмил пали и коли. Нека всички да се пазят“, заяви категорично потърпевшият младеж.
Полицията във Враца вече работи по случая.
15.02.2024, 14:14 часа
12266 5
Коментари

Das auto

16.02.2024, 09:58 часа
Taka stava nakraq kolata struva 6.99 i klechka kibrit

a

15.02.2024, 21:43 часа
Генади, като си тръгнал след бръмбър, ще те заведе до лайно.

Бичето

15.02.2024, 17:16 часа
Дебилчета, престанете с тия гонки, че ще убиете някой. Генчо, женко сега и ти трябва да го отнесеш за участие в гонки. МВР да извади от камерите всичките идиотчета и да отнесат тлъсти глоби

Иван

15.02.2024, 15:25 часа
Щом полицията работи по случая трябва да има и резулта, иначе защо ни е полиция
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha