Скандални кадри! Бивш военен качи ВИДЕО на гонка с коли край Враца

Скандални кадри! Бивш военен качи ВИДЕО на гонка с коли край Враца Агенция BulNews се сдоби с видео от гонка с коли край Враца. В редакцията на медията ни бе изпратен профилът, както и конкретният клип, който е качен в ТикТок от Никола Лозанов. По неофициална информация 25-годишният младеж е бивш военен. От видеото, което е направено край Ученическото градче и е качен преди седмица, се виждат две коли. Едната от тях е „Мерцедес“, но от прекалено високата скорост не става ясно каква е другата. Според подателя на сигнала, по-тъмният автомобил е именно този на Лозанов. На кадрите се вижда, че двете возила се движат много бързо в посока кръговото на обходния път, в тъмната част на денонощието. От клипа не става ясно дали самият Никола Лозанов участва в надпреватата или само е заснел видеото, но по всичко личи, че подобни прояви му доставят удоволствие, след като са намерили място в профила му в социалната мрежа.
Медията ни вече няколко пъти съобщава, че правите и равни отсечки в града и околията са превърнати в писти от джигитите, което обаче не е тайна за никого, дори за полицията. Униформените са наясно къде и кога младежи се събират и тестват мощните си коли, за да мерят достойнствата си. Въпрос на време е всички, които вече направихме известни с публикациите си, а и не само те, да отнесат сериозни санкции, за да разберат, че подобни действия зад волана не само, че не са позволени, но са и много рискови.
В нелегалните гонки с коли участват предимно младежи, взели наскоро книжки, както и такива с малко повече стаж зад волана, но с много по-мощни возила, с които искат да се перчат пред по-малките и да свалят мацките, които се кефят на подобни прояви.
Истината е, че освен, че поставят в риск стотици животи ежедневно, наперените тарикати не правят нищо друго.
Видео от гонката може да видите ТУК.
19.02.2024, 13:48 часа
11063 5
Коментари

Главчо

20.02.2024, 08:22 часа
Тоя главестия идваше да тренира с майка във фиренса а сега ми станал състезател явно в тая голяма глава акъл не е дошъл

Ха Ха Ха

19.02.2024, 18:03 часа
Еми да ги прати Тагарчо ама той в главата му едни дуги държави и едни други проблеми ха ха ха намерил кой да му оправя проблемите запукало му за тебе и мнението ти.

4orko

19.02.2024, 14:57 часа
Роднааатаа полиция ни пази.. пагона също. Бодили няма ли да слагат там или?

!!!

19.02.2024, 14:34 часа
Ами министът тагарев да ги прати трудуваци в курило да карат по 100 тухли и да работят за обществото.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha