Направиха първа копка на модерен автокомплекс във Враца, инвеститор е автошкола “V drive“ /снимки+видео/

Направиха първа копка на модерен автокомплекс във Враца, инвеститор е автошкола “V drive“ /снимки+видео/ Във Враца бе направена първа копка на модерен автокомплекс, научи агенция BulNews. Инвеститори в проекта са собствениците на известната автошкола за бъдещи шофьори “V drive“ Ивайло и Ина Петкови.
Двойката разширява дейността на семейния бизнес, като се очаква до няколко месеца на строителния обект, който се простира на площ от 6 декара, да бъдат изградени автосервиз, автомивка на самообслужване, платен паркинг за коли и камиони, както и офис.
Модерният автокомплекс ще бъде вдигнат срещу блок 128 в ж.к. „Дъбника“.
Основната дейност на новостроящите се обекти е съсредоточена в автосервиза. В него ще бъде извършвано всичко по сервизното обслужване на леки и тежкотоварни автомобили, а за добре свършената работа ще отговарят доказани специалисти с дългогодишен опит в сферата. 
Автомивката, която ще бъде изградена, ще работи само на самообслужване, а шофьорите ще могат да се грижат за вида на автомобилите си 24 часа в денонощието.
Край нея и модерния автосервиз ще бъде направен и голям платен паркинг за коли и камиони. Той ще разполага и с покрита част, където спрените автомобили ще бъдат защитени от преките лъчи на слънцето, дъжд и валежите от сняг. Паркингът ще бъде с денонощна охрана.
Стартът на изграждането на новия комплекс бе даден на 20 февруари, а инвестицията, която семейство Петкови прави, е на стойност от около 300 000 лева.
Сервизът, автомивката, както и големият паркинг, ще бъдат изградени по най-модерния начин. Всички необходими инструменти, машини и диагностики, с които ще се работи, са последните излезли на пазара, което ще гарантира качество и сигурност за шофьорите, оставили там автомобилите си за ремонт. Със стартирането на дейността, ще бъдат разкрити 7 нови работни места, като те ще бъдат запълнени само от хора, имащи голям професионален опит.
Дейността на комплекса ще се следи пряко от собствениците Ивайло и Ина, които държат всичко да бъде изпипано до последния детайл, без значение дали става дума за сменена част на някоя кола или безупречните умения на курсистите им зад волана.

23.02.2024, 08:50 часа
6689 4
Коментари

До Дракона

24.02.2024, 11:11 часа
А защо не усвоят пустеещите земи на тях да правят паркинги, авто къщи и други такива, а използват обработени земеделски? Отделно града има нужда от зелен пояс за да диша и пречиства въздуха, не може на всякъде да е асфалт и бетон!Надявам се да си раз

дракон

23.02.2024, 22:21 часа
абе змей ти що не работиш земеделие?Толкова пустееща земя има!

Змея

23.02.2024, 21:29 часа
Превърнахме земеделските земи слънчеви панели, авто-къщи, автомивки, сервизи, учебни школи и какво ли не още. на това поле някога се садеше царевица, жито и др. сега Тир паркинг и авто-къщи, а над ДЗС пък панели. Всичко ще е внос от чужбина за ядене.

пико

23.02.2024, 17:12 часа
ж к Дъбника може да кандидатства в рекордите на Гинес за най много автокъщи автосервизи и автомивки на глава от населението да благодарим на нашия любим кмет че милее за Враца
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha