Зов за помощ! Млад мъж от Лом има нужда от подкрепа, за да пребори коварна болест

Зов за помощ! Млад мъж от Лом има нужда от подкрепа, за да пребори коварна болест Млад мъж от Лом има нужда от нашата помощ, за да живее. Цветомир Цветанов е от Лом, а от няколко години се бори с коварна болест, която всеки път се връща. Лекари от Турция са дали надежда на мъжа, за неговото излекуване отново, но сумата, която трябва да бъде събрана за лечението му, е непосилна за неговото семейство, заради което той се обръща към всички хора, с големи сърца.
"Казвам се Цветомир и съм на 31 години. За съжаление живота понякога ни сблъсква с трудности, за които не сме готови. Моята история започна още в края на 2019 година, когато бях приет във "ВМА София" с множество тромбози и белодробна емболия. 
След прекарани общо над 21 дни в реанимация, оперативно отстранен далак и дълбока венозна тромбоза и на двата крайника, бях изписан в началото на февруари 2020 година. Когато обаче си помислиш, че целият този кошмар е приключил, животът ти поднася ново изпитание. През месец април 2020 година бях диагностициран с остра лимфобластна Т клетъчна левкемия.
Започнах лечение веднага в "СБАЛХЗ - София" и след три курса на химиотерапия болестта беше в пълна ремисия. Януари 2021 година беше моята алогенна трансплантация на стволови клетки от напълно съвместим (10 от 10) неродствен донор. Трансплантацията беше успешна, но в последствие се получиха множество усложнения, заради имуносупресивната терапия, която се налагаше за донорските клетки. Прекаран "Епщайн-Бар вирус", както и борба с "КОВИД 19" повече от година. За мое щастие и късмет успях да се преборя и с двете, благодарение на добрата работа на лекарите тогава.
След направени контролни кръвни изследвания и костно-мозъчна биопсия, в края на януари 2024 година (3 години след трансплантацията на стволови клетки) се оказа, че болестта се е върнала и имам рецидив на остра лимфобластна левкемия. Лечението, което предстои включва отново химиотерапия, но този път по интензивна и агресивна, както и втора трансплантация на стволови клетки. Поради сложността на лечението, шансът за нов успех не е голям, но всеки, който ме познава знае, че колкото и трудно да е, аз няма да се предам и ще се боря докрай за живота си!
От болница "Anadolu Medical Center" в Истанбул ни дават надежда, че болестта може да бъде излекувана за втори път! Сумата, която болницата в Турция иска за цялото лечение е непосилна за мен и моето семейство.
Моля от сърце всеки, който може да ми помогне, за да преборя коварната болест и да живея! Всяко дарение от вас, добри хора Ще означава надежда за мен в тежката борба, която ми предстои! Вашата подкрепа е моята сила! 
Моля от сърце всеки, който може да ми помогне, за да преборя коварната болест и да живея! Всяко дарение от вас, добри хора Ще означава надежда за мен в тежката борба, която ми предстои! Вашата подкрепа е моята сила!
Може да дарите с карта ,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/vtori-shans-za-jivot-na-ceco?fbclid=IwAR0Py6QtdhC7BrxZ9Nsx8p-8Zorduk_IQ8hvA43hrogpm1hQ4tYKrplFPZ8
Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG31BUIN95611000706950   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Цветомир Кирилов Цветанов"
27.02.2024, 08:40 часа
1334 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha