Дубълът на "Лудогорец" попари "Монтана"

Дубълът на "Лудогорец" попари "Монтана" "Монтана" загуби с 1:2 като гост на дубъла на "Лудогорец", в мач белязан с три червени карона.
Двубоят не бе на особено добро ниво, с малко опасни ситуации пред двете врати.
Домакините поведоха в 41-та мин., когато след изсипана топка в наказателното поле пред Васил Симеонов Хюсеин Кельовлуев бе забравен на задната греда и с засече с глава във вратата.
"Монтана" изравни веднага след почивката. Стивън Кирилов проби от дясно и намери Кевин Беманга в пеналта, който с премерен удар не остави никакъв шанс на Дамян Христов. След гола монтанци се активизираха и удар от фаул на Димитър Буров бе спасен с мъка от вратаря.
В 74-та мин. Никола Борисов задържа отскъсващ се футболист на домакините и получи директен червен картон. Малко след това от игра бе изгонен и Атанас Пемперски, за нарушение срещу Беманга, за което получи втори жълт и червен картон.
В добавеното време червения цвят на картона видя и Франк Ландри. Камерунският полузащитник с френски паспорт, който бе върнат в центъра на защитата, фаулира в наказателното поле Йоан Йорданов, който изпълни точно отсъдената дузпа.
С победата си "Лудогорец" II се изкачи на девета позиция в класирането с актив от 29 точки. "Монтана" от своя страна вече изостава от местата за промоция и е четвърти с 37.

"Лудогорец" II 2:1 "Монтана"



1:0 Хюсеин Кельовлуев (41)

1:1 Кевин Беманга (46)

2:1 Йоан Йорданов (93 - дузпа)
26.02.2024, 15:02 часа
480 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha