Младежкият дом във Враца разполага с модерна зала /снимки/

Младежкият дом във Враца разполага с модерна зала /снимки/ По време на традиционната среща с медиите заместник-кметът на Враца Александър Владимиров заяви, че строително-ремонтните дейности по цялостното обновяване на залата на Младежкия дом са във финална фаза.
„Преди по-малко от година стартира обновяването на големия салон в Младежкия дом. Подобен ремонт не е извършван в последните десетилетия – залата е с нова електрическа инсталация, облицовани стени и тавани, нова подова настилка и ремонтирани санитарни помещения, включително и за хора с увреждания“ – заяви Владимиров и допълни, че предстои монтирането на подходящо сценично осветление и озвучаване, както и официалното откриване на залата.
Обновяването на залата във връзка с нуждите на „Младежки център – Враца" и ползването й като База 2, ще позволи част на клубовете му да реализират по-добре своята дейност.
Дейностите са реализирани в рамките на проект  BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада" по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансирана от финансовия механизъм на ЕИП 2014 – 2021 г. Общата стойност на извършените строително-ремонтни дейности по проекта е в размер на 479 850 лева.
26.02.2024, 16:56 часа
932 1
Коментари

Аз

26.02.2024, 22:50 часа
Прословутият ремонт на тази зала до момента е хубав само на вид, но всеки човек, който влезе вътре ще види за каква аматьорщина става на въпрос, относно звука на залата. Подът е от шлайфан бетон, таванът е от обикновен гипсокартон?!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha