Само в BulNews! Съпругът на кметица от Врачанско заби колата си в стълб, бързат да скрият случая /снимки/

Само в BulNews! Съпругът на кметица от Врачанско заби колата си в стълб, бързат да скрият случая /снимки/ Инцидент, включващ съпругът на кметицата на врачанското село Краводер, е станал днес, научи ексклузивно агенция BulNews. 
Преди около половин час мъжът на Галя Гецова – Данчо Гецов, е забил колата си „Лада Нива“ в стълб. Произшествието е станало на улица близо до центъра на селото. 
За щастие, пострадали хора при катастрофата няма. Нанесени са обаче материални щети по стълба, който е килнат настрани. 
Буквално за броени минути на местопроизшествието пристигнали аварийни екипи, които да отстранят проблемите, предизвикани от удара на колата в стълба. Полиция обаче не е дошла. 
Местните смятат, че по този начин някой се опитва да скрие от обществеността за инцидента. 
Данчо Гецов е бивш полицай, но в момента е пенсионер, казаха жители на Краводер. По думите им, в миналото той е хващан да шофира след употреба на алкохол. Затова местните се питат дали това не е причината за опита да се потулят следите от инцидента.
Дали органите на реда ще вземат отношение по случая, ще стане ясно от утрешния бюлетин на полицията.
Малко след публикуването на материала на мястото все пак пристигна полиция, която разследва причините за произшествието. По първоначална информация, на Гецов му прилошало, заради което се е стигнало до удара.  
28.02.2024, 15:09 часа
13359 2
Коментари

Зико

28.02.2024, 16:09 часа
Бързам нямам време

ЧЕз

28.02.2024, 15:23 часа
Ток немат, стълбове бутат, *ба си!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha