При спецакция във Враца: Тикнаха в ареста двама крими герои, намериха в тях пакетчета с чай за пушене /снимки/

При спецакция във Враца: Тикнаха в ареста двама крими герои, намериха в тях пакетчета с чай за пушене /снимки/ Закопчаха двама крими герои, намериха в тях пакетчета с чай за пушене при спецакция във Враца, съобщиха от МВР.
Освен Мездра, вече и Врачанско се слави с притежатели на новата "дизейнерска" дрога. Към 16.30 часа вчера, по време на специализирана полицейска операция в областния център, на улица Христо Ботев срещу бензиностанция "Феникс Петрол", автопатрул спрял за проверка лек автомобил "Сеат", управляван от криминално проявения и осъждан 22-годишен Н.А. от село Тишевица. В колата пътувал и още един криминален герой - 27-годишния В.И. от Три кладенци.
Униформените извършили обиск на В.И. и намерили 1 найлонов плик с 27 пакетчета тип "спейсбек", в които имало зелена суха листна маса, за която същият заявил, че е Чай за пушене. В хода на проведена беседа, мъжът споделил, че в гориста рестност, в близост до село Горно Пещене, е скрил още 39 такива пакети.
На посоченото място е направен оглед, където служителите на реда открили наркотичните вещества, електронна везна и пластмасова бутилка с етикет "Ацетон".
По случая е образувано досъдебно производство, а двамата бандити са задържани в арестните помещения за срок до 24 часа.
03.03.2024, 10:36 часа
5183 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha