От последните минути! Жестока катастрофа между джип „Мерцедес“ и кола във Враца, линейки карат пострадали към болницата /снимки/

От последните минути! Жестока катастрофа между джип „Мерцедес“ и кола във Враца, линейки карат пострадали към болницата /снимки/ Двама души пострадаха при тежка катастрофа във Враца, видя отново първо репортер на BulNews.
Пътният инцидент е станал преди минути, на кръстовището край кафене „The Face” в ж.к. „Дъбника“.
Ударили са се лек автомобил „Тойота“ и джип „Мерцедес“ ML. И двете возила са с врачански регистрации. По първоначални данни джипът идвал откъм бул. „Европа“, а колата излизала от ж.к. „Дъбника“, когато се стигнало до жестокия сблъсък.
И двата автомобила са били управлявани от мъже. Водачът на джипа се е отървал без наранявания, но шофьорът на колата и съпругата му, която пътувала с него, са пострадали сериозно.
След инцидента на мястото пристигнаха две линейки и екип полицаи. Спешните медици прегледаха на място пострадалите и ги транспортираха към врачанската болница.
По неофициална информация, мъжът с "Тойота"-та е преминал на червен сигнал на светофара, когато последвал ударът между автомобилите. По материалните щети личи, че сблъсъкът е бил много сериозен - и двата автомобила са смачкани, като повече е огъната „Тойота“-та.
Кръстовището в посока КАТ е временно блокирано от катастрофиралите возила и патрулката. Съветваме шофьорите да преминават в района с повишено внимание, а при възможност – да изберат друг маршрут.
06.03.2024, 08:55 часа
13239 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha