Извънредно! Мъж се самоуби в офиса на Борко Банчев във Враца

Извънредно! Мъж се самоуби в офиса на Борко Банчев във Враца Мъж се самоуби в офиса на Борислав Банчев във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.
Трагичният случай е от вчера. В 9.50 часа на тел.112 бил подаден сигнал за самоубийство в сградата на проектантска на площад „Христо Ботев“. Обадилият се заявил, че в административен офис на ДПС на 4-ия етаж е намерен трупът на мъж. Подателят на сигнала пояснил, че човекът е намерен с прострелна рана в слепоочието.
След съобщението на мястото пристигнали екипи от криминалисти и спешни медици.
При огледите е установено, че трупът е на 62-годишен мъж от София.
Разследване на BulNews установи, че самоубилият се е Веско П. Мъжът е бивш адвокат, който доскоро живеел в столицата, откъдето е и родом. Наши източници твърдят, че той е имал финансови проблеми, които са главната причина да сложи край на живота си. Според запознати, Веско дължал пари на много хора, а отскоро останал и без имущество заради борчовете си. Това наложило ексадвокатът да се обърне към дългогодишния си приятел от Враца Борислав Банчев.
Веско П. помолил местния председател на ДПС и дългогодишен общински съветник да му подаде ръка в този труден за него момент. Банчев веднага откликнал на молбата, като му дал ключ от офиса на ДПС, с уговорката Веско да живее там, докато си стъпи на краката.
Изглежда обаче проблемите на бившия адвокат вместо да се разрешават придобивали по-големи мащаби, заради което той решил да сложи край на живота си и вчера се гръмнал в главата.
Пристигналите на мястото криминалисти са намерили газов пистолет до трупа на Веско, който се оказал негова собственост.
Работата по случая продължава и вече има образувано досъдебно производство по чл. 127, ал.1 от НК.
08.03.2024, 10:55 часа
13143 4
Коментари

Sultan G.

08.03.2024, 14:42 часа
Ahmed e vinoven, dogan go prati. A svinqtata veche ne e precedatel da si znaete, ot minaliq mesec daje

Експерт

08.03.2024, 13:54 часа
НЕ МОЖЕ С ГАЗОВ ДА СЕ УБИЕШ.

герой

08.03.2024, 13:22 часа
Банчев мирише на смърт.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha