Любов и внимание в панделка! Нов магазин за „Цветя и още нещо“ твори бутикови букети във Враца /снимки/

Любов и внимание в панделка! Нов магазин за „Цветя и още нещо“ твори бутикови букети във Враца /снимки/ Нов магазин за цветя и още нещо във Враца предлага любов и внимание, опаковани в панделка, на своите клиенти, научи агенция BulNews. Две момичета от града творят уникални букети, чрез които всеки може да засвидетелства своята обич и уважение по несравним начин. 
Първият в града бутиков магазин за цветя „VM flowers and more“ работи от 6 месеца и се намира на улица „Иванка Ботева“ №21. В уютното магазинче Моника и Ванеса Димитрови се трудят неуморно, за да зарадват своите клиенти и техните любими хора. Амбициозните момичета ежедневно се стремят да създават нови неща, да персонализират всеки букет и всичко, което правят, да направи купувача и получателя щастливи. 
Целта на момичетата е да оставят в историята традиционните букети в целофан. Вместо това, те не спират да изненадват с уникални цветни аранжировки. Ванеса и Моника постоянно следят световните тенденции в бранша, пречупват ги през собствената си призма и ги предлагат на врачани. 
В богатия асортимент са включени както традиционни, така и екзотични цветя, които не са толкова популярни по нашите географски ширини. Начинът, по който се аранжират те, също е нещо невиждан във Враца. Подаръчни торбички, кошнички, кутии, книги – всичко може да бъде превърнато в незабравим подарък, който да внася цветно настроение и аромат – с повод и без повод!
Още една персонална нотка към нестандартните букети внасят и уникалните картички, които се предлагат в магазина. Те са дело на друга млада и амбициозна врачанка – талантливата графична дизайнерка Теодора Цветкова. Трите момичета са обединени от обща кауза – да се развиват в родния си град и да предлагат на съгражданите си нови и интересни неща.
Творенията на амбициозните дами вече се радват на голям интерес от страна на жителите на града. На 8 март младите флористки работили без почивка и изкарали над 70 часа без сън, за да могат всичките им клиенти да си тръгнат доволни от покупката и да зарадват близките до сърцето си жени с букет от „VM Flowers and more“. Безкрайният поток от хора искал специално техните произведения и така стотици врачанки получили персонални букети, с лично послание, вместо опакованите в целофан рози. 
Неспирният стремеж към иновации на момичетата ги кара да имат лично отношение към всеки клиент и да посрещат с готовност техните предложения. Те изпълняват и персонални поръчки, доставят до адрес и дори организират допитване към своите последователи в социалните мрежи какво искат да включат в асортимента си. Това е гаранция, че никой няма да си тръгне разочарован от техния бутик и всеки ще успее да зарадва любимите си хора точно по начина, по който иска. 
Ако и вие желаете искате да подарите любов, обвита в панделка, можете да посетите бутика за цветя „VM flowers and more“. Моника и Ванеса ще бъдат открити там всеки ден, от понеделник до неделя, от 8.30 до 19.30 часа. 
 
18.03.2024, 11:52 часа
5181 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha