"Mercedes" свали драстично цените на електромобилите си

"Mercedes" свали драстично цените на електромобилите си Mercedes-Benz се присъединява към болшинството китайски автомобилни производители, предлагащи големи отстъпки за техните електрически превозни средства.
Така например електрическият флагман на марката Mercedes-Benz EQS се предлага в САЩ с отстъпка до $20 000.
Mercedes пусна електрическия седан EQS през есента на 2021 година. Следващия август компанията започна производството и на електрическия кросоувър EQS и неговите батерии в завода в Тускалуза, Алабама. Сега, с планове за пускане на пазара на актуализирания седан EQS, което ще се случи по-късно тази година, от марката се опитват да се продадат наличностите си възможно най-бързо.
Компанията за онлайн проучвания CarsDirect твърди, че най-наточеният електрически седан EQS AMG е получил отстъпка от $20 000. Междувременно EQS 580 получава отстъпка от $7500, докато EQS 450 струва $5000 по-малко.
Интересното е, че автомобилният производител предлага отстъпка и за модела от 2024 година, но тя е значително по-малка - само 1000 долара. Трябва да се отбележи, че новите оферти за отстъпки от страна на Mercedes-Benz се появиха, след като други автомобилни производители, включително Volkswagen, Ford и Hyundai, също започнаха да разпродават наличните си електрически коли със значителна отстъпка.
02.04.2024, 14:51 часа
324 1
Коментари

Всичко

06.04.2024, 20:19 часа
ще свалите , боклуци евро-пейски , измислени тарикати ! ще изгинете в кожите си , гущери блаженни. До скоро !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha