Певица от Монтана достигна до финала на конкурса за млади изпълнители "Бургас и морето"

Певица от Монтана достигна до финала на конкурса за млади изпълнители "Бургас и морето" Певицата Натали Ангелова от Монтана е сред финалистите на Националния конкурс за млади изпълнители "Бургас и морето", на който тя ще се представи с авторска песен, предаде БНР.
Инициативата търси таланти от 16 до 33-годишна възраст, като в съревнованието се включват само изпълнения със съвременно звучене. 
Натали е възпитаник на вокално студио "Детски смях" при Обединен детски комплекс "Ние, врабчетата" в Монтана. Днес тя живее и твори в София. Работи по завършването на музикален проект и подготвя ученици като вокален педагог.
"Конкурсът се провежда за първа година в този си вид. Песните, които ние представяме са с по-съвременно звучене и за мен беше огромно удоволствие да участвам.
Песента, с която участвах, я бях писала доста отдавна. Тя седеше в архивите ми като демо, недовършена... Последното име е "Имаме ли време", може би това ще си остане името на песента", разказа авторката. 
Останалите финалисти са Дарина Маркова, Кристиана Кирилова, Кристиян Грънчаров, Максим Ялнъзов, Мария Великова, Соня Вангелова, Теодора Велева, групите „Scarlet Clouds“ и „Fifth Hour“.
Инициативата се провежда заедно с утвърдения вече Национален конкурс за песен „Бургас и морето“. 
02.04.2024, 16:30 часа
3349 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha