Стилна и на 101! Прабабата на ломската дизайнерка Деси Тошева отпразнува рождения си ден в нейна рокля /снимки/

Стилна и на 101! Прабабата на ломската дизайнерка Деси Тошева отпразнува рождения си ден в нейна рокля /снимки/ Прабабата на дизайнерката от Лом Десислава Тошева отпразнува 101-ия си рожден ден облечена в нейна рокля, научи агенция BulNews.
Припомняме, че талантливата моделиерка от крайдунавския град е основател и притежател на модна къща Caviar Couture и прави тоалети висша мода.
Преди две години звезди дефилираха по червения килим на кинофестивала в Кан с тоалети на Деси Тошева, като това бе първата българска модна къща, която участва в престижното събитие.

От Лом до червения килим в Кан! Звезди дефилират с рокли на наша дизайнерка на кинофестивала /снимки/

Само преди два дни прабабата на топдизайнерката е празнувала своята 101-ва годишнина. За празника си гордата жена е била облечена в рокля на Caviar Couture, което я прави най-възрастната жена, носила някога едно от бижутата на Деси.
“На рождения ѝ ден ме потопи мъдростта ѝ, черпена от един век живот и ми сподели каква е тайната за дълголетие. А аз от своя страна успях да я пренеса в далечните дни на младините ѝ, когато е била шивачка и е шиела и носила най-красивите рокли. 
Да е жива и здрава още 101 години и да ни дава още поводи, в които да я обличаме с наши рокли!" написа Деси Тошева за прабаба си.
03.04.2024, 11:55 часа
2645 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha