ПП поиска оставката на общински съветник, избягал от катастрофа и отказал тест с дрегер

ПП поиска оставката на общински съветник, избягал от катастрофа и отказал тест с дрегер "Групата общински съветници на ПП в Столичния общински съвет и Изпълнителния съвет оценяват поведението на колегата Благовест Георгиев като недопустимо, опасно за околните и нарушаващо не само законите и правилата, но и обществения морал. Ще приемем без колебание оставката му  от позицията общински съветник". Това се казва в позиция на партията по повод инцидента, при който общински съветник и член на Комисията по безопасност на движението, е избягал от катастрофа, предизвикана от него и отказал тест с дрегер.
Инцидентът се е случил в петък вечер. На ул. „Драган Цанков” и „Кирил Видински” в София са се ударили две коли, като виновният шофьор е опитал да напусне мястото на катастрофата, но е спрян на няколко пресечки от инцидента. Видимо е бил употребил алкохол, но е отказал тест за алкохол и наркотични вещества.
От своя страна и столичният кмет Васил Терзиев поиска оставката на Георгиев. "Правилата и законите трябва да важат еднакво за всички. Поведението на Благовест Георгиев, общински съветник от групата на ПП-ДБ-СС, е недопустимо и несъвместимо с нашите ценности и принципи, и в пълно противоречие с поетия от нас ангажимент за безопасност и сигурност в нашия град. Отговорното поведение изисква едно - оставка", категоричен е той.
06.04.2024, 13:05 часа
396 1
Коментари

Бой

06.04.2024, 20:28 часа
с камшици и обществено оплюване на изрода !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha